kurv

ingen produkter

Hurtig forsendelse til hele Europa!
Afdragsfri periode 14 dage
Kundebedømmelse 9,5/10
Leveringstider 1-3 dage
×
Begivenheder
juvelerers værktøjer
Klimaanlæg og ventilatorer

åbne skruenøgler

adapter ærmer

afgrater

akser

aluminium opbevaringsbokse

andre

ARBO / CS beskyttende hætter

automatiske bordfremførere

bånd

batterier

belysning og lamper

bits og bit sæt

bor, bor sæt og bor kassetter

borehoveder

boremaskiner

centrerpatroner

diamantværktøjer

digitale aflæsningssystemer

distributører og tællecentre

dremel tilbehør

dækhåndtag

fatningssæt, skraldespændere og skruenøgler

filer og filsæt

fræsning og fræsningssæt

hamre

håndsæbe

haner og tryk på sæt

HBM-kabelbindere / bindbånd

HBM-lagersystemer

hjul og hjul

hule rørsæt

hulningsmaskiner

hulsave og hulsæt

hængende motorer

indehavere af hurtig skift

indsæt holdere og spændere

inspektionskameraer / endoskop

kartel enheder

kedelige hoveder

keyway plug-sæt

klamper

klude

knive og saks

knivsæt

koben

kropsbeskyttelse

kølepumper og kølepumpesæt

limklemmer

limpistoler

luppeværktøjer

magnetiske borde og magnetiske blokke

magnetiske værktøjer

målebånd

måleværktøjer

malingsskraber

maskinklemmer og boreklemmer

mejsler, mejlsæt og indsatser

momentnøgler og momentskruetrækkere

multiværktøj

murværktøj

møtrikdelere

nitte nippere og nitter

olie og smøremidler

oliefilternøgler og oliefilternøgle sæt

parallelle sæt

pincet og modelleringskrog

pres-på-fræse-dorner og -frontholdere

pully traktorer og pully traktorsæt

reamers og reamers sets

roterende centre og faste centre

Rustfjerner

rørskærer og rørskærer

sav

savklinger og savklingesæt

sifon pumpe

skilleholdere

skruetrækkere og skruetrækkersæt

skæremåtter

skæreplader og skærepladesæt

slibesten

sortimentskasser

spændebånd og spændebærere

spændeværktøjer

stålbørster

stanseslag / stempel / slag

stik og stikkontakter

surrestropper

surrestropper

svejsehandsker

svejsemagneter

svejsetråd, svejsestænger og elektroder

sæt klipsæt

tang og saks

trådreparationssæt

tryk på hoveder og tappeholdere

udstyr til svejsning og lodning af oxy-brændstof og loddemaskiner

Unbrakonøgler og T-håndtag

understøtter og højdestøtter

v blokke

vises og ambolter

værktøjsindlæg til værktøjsvogne

WD 40

øverste kæber til skruestikken

Hovedmenu registrere logon en dag speciel cirka indkøbskurv forsendelsesomkostninger kundeservice Sende tilbage nye produkter anmeldelser pakkesporing kontakt
 ;

anmeldelser (1363)

  • Sterllan fra Vasteras, Sweden

    2021-10-17T16:10:19.

    positiv: Was a bit worried about sending from NL to Sweden, but that turned out just fine.

  • Kristian Jonsson fra Tystberga

    2021-10-17T13:41:48.

    positiv: Everything was OK

  • Mats Yngve Helmfridsson fra Örebro

    2021-10-16T11:20:55.

    positiv: Car maintains.

  • Peter fra Grängesberg

    2021-10-15T15:48:32.

    positiv: Very good

  • Tony fra Lancashire

    2021-10-14T23:20:13.

    positiv: Very pleased..arrived on time great quality at a low price

  • Andrew fra Kingston upon Hull,UK

    2021-10-11T14:55:49.

    positiv: Great company fast delivery and product as described 5* rating from me.

  • Miguel fra Madrid

    2021-10-11T07:28:16.

    positiv: They were avialable all the time and the goods arrive very quick.

  • Martin fra BORGSTENA

    2021-10-11T07:05:36.

    positiv: Fast delivery with good quality tools.

  • Patricio fra Hofors

    2021-10-11T22:00:06.

    positiv: Compre unas tijeras para joyeria de muy baja calidad, o sea no me sirve para nada

  • Nazar fra Torrevieja

    2021-10-10T13:41:53.

    positiv: Quick delivery.

  • Jean-Marie Gillen fra L-8557 Petit-Nobressart

    2021-10-08T11:40:31.

    positiv: I'm very satisfied. The tools correspond to what I thought to get.The price was good. They dispatched immediately, and I got what I needed very quick.

  • Jens fra Tystberga

    2021-10-06T10:05:18.

    positiv: Quick delivery and well packed.

  • Joakim Larén fra Upplands väsby

    2021-10-05T10:17:11.

    positiv: Perfect to my renovation Buick 1960.

  • Gerard fra Dublin

    2021-10-04T08:44:28.

    positiv: Very efficient service, fast delivery and great quality tools.

  • Modos Jewelry fra Göteborg

    2021-10-04T21:35:52.

    positiv: We were surprised by the variety of products Toolsidee offers. Amazed by the prices and mind blown over the customer service and delivery. All products came well packed and protected. The quality of the items is impecable and we just love the small, thoughtfull extras, like spare parts for some products. So spot on and we had a great shopping experience.

  • Stuart Harper fra Brighton

    2021-10-03T17:08:29.

    positiv: Still waiting for my delivery.Its been over a week now

  • Jan-Åke Sjons fra 591 90 Tjällmo Schweden

    2021-10-03T14:32:30.

    positiv: Alles hat ordentlich gelaufen. Gut verpackt und Ware in gute Zustand. Ein tolle Adresse. Vielen Dank fuer alles.

  • Rolant A. Pridaen fra Högsby

    2021-10-03T13:31:26.

    positiv: god tools to a good price fast delivery too sweden, small damage last time but it fix i´t

  • Niklas fra Simrishamn

    2021-10-02T21:02:14.

    positiv: Quick respons , quality pro duct

  • Rikard fra Nacka

    2021-10-02T15:48:43.

    positiv: I'm very happy with my purchases and the fast shipping! Thank you!

  • Mansoor fra Skövde

    2021-10-02T15:19:28.

    positiv: snabbt leverans och mycket bra kvalitet.

  • David Gualtieri fra Plymouth

    2021-10-01T16:19:45.

    positiv: Quick delivery good price and good quality product

  • Leif fra Grängesberg

    2021-09-30T15:36:50.

    positiv: Enkel att använda, går snabbt att måla stora ytor. Tyvärr tar rengöringen ganska lång tid. Rekommenderar denna färgspruta.

  • lennart fra Ludvika

    2021-09-29T15:20:41.

    positiv: Fast shipping and nice price

  • Pär fra Umeå

    2021-09-27T07:23:39.

    positiv: No problem, fast delivery to Sweden.

  • Alonzo fra Stenungsund

    2021-09-26T15:53:40.

    positiv: Fast delivery and a very good paintingmachine .

  • Bent Skovgaard fra Virum

    2021-09-25T14:14:36.

    positiv: .

  • Patrik fra UMEÅ

    2021-09-24T14:34:08.

    positiv: Both product and delivery was good!

  • MIke fra Madrid

    2021-09-22T08:17:19.

    positiv: Great experience. I was informed at any moment of the situation as well as tracking number.

  • Johan fra Nora

    2021-09-22T19:31:46.

    positiv: Fast delivery

  • Peter fra Rosersberg

    2021-09-22T16:10:52.

    positiv: Very fast and good quality

  • Tom fra Cork

    2021-09-21T10:23:44.

    positiv: Quick efficient online purchase including paper work sorted . Web site was easy to navigate Overall 100%

  • Neil fra Inverness

    2021-09-19T12:53:45.

    positiv: Ordered torque wrench, it arrived in four days which is great considering I live in the Highlands of Scotland. Will definitely buy again from this company.

  • Johan fra Malmö

    2021-09-19T10:50:24.

    positiv: .

  • Mick fra Bradford Uk

    2021-09-17T06:54:21.

    positiv: When i was looking for a small metal cutting band saw i came across Toolsidee.nl web site, the service was so easy, from me clicking on my item and paying Toolsisee kept me informed all the way, right up until it was delivered, a good site offering all kinds of equipment, well worth a look, and price to beat all, will use them again Thanks Mick in UK

  • Manuel fra Finspång

    2021-09-16T14:46:16.

    positiv: Very very very good SERVICE

  • Tomas fra Gävle

    2021-09-14T16:00:31.

    positiv: Good price for the product, fast delivery, will shop again thanks for this time

  • Viggo fra Nordborg

    2021-09-10T06:06:01.

    positiv: The delivery took some time ekstra, Else everything was fine.

  • Tony fra Bradford

    2021-09-09T18:51:41.

    positiv: Very good company to deal with and they still ship to the uk.

  • Imran Haider fra Trelleborg

    2021-09-09T15:58:48.

    positiv: Took 4 extra days by given delivery time. Although good product as works all !! although not very high Quality look what I expect!

  • Lars Wendleman fra jävrebyn

    2021-09-09T11:22:23.

    positiv: Quick delivery

  • Flemming fra Arden DK

    2021-09-09T08:12:24.

    positiv: Good expirence

  • Jimmy fra Nyköping

    2021-09-09T01:11:00.

    positiv: .

  • Andreas fra Gothenburg

    2021-09-08T09:45:46.

    positiv: Communication's OK but shipping took a bit of time. (DPD)

  • Richard fra Örkelljunga

    2021-09-08T20:10:23.

    positiv: My order arrived earlier than I expected. And I'm totally satisfied with the purchase

  • arne eriksson fra upplandsväsby

    2021-09-08T18:41:00.

    positiv: Enkelt och bra helt enkelt . Men skåpen var trasiga när dom kom

  • Gf fra Ireland

    2021-09-08T16:01:21.

    positiv: Fast delivery and tools purchased are great quality would highly recommend...

  • Stefan C fra Västra Frölunda

    2021-09-08T10:47:03.

    positiv: good stuff, but transport was bad. I asked for home delivery, got it at a central pickup place NO text message were and when to pick up. I called POSTNORD and asked were my packige were, and they told me. I followed my package id DPD, but could not see were it "landed". Only sad central pickup place...

  • Claudiu G. fra Slatina, Romania

    2021-09-08T10:06:53.

    positiv: OK

  • Peter fra Brösarp

    2021-09-07T07:21:34.

    positiv: Fast delivery and nice product

  • Alf Wicksell fra Stöde

    2021-09-07T05:08:02.

    positiv: x

  • Andreas fra Kristianstad

    2021-09-06T15:24:20.

    positiv: Enkel beställning, pålitlig leveranskedja och en produkt som var enligt mina förväntningar med en god funktion.

  • Alexander fra Kongens Lyngby

    2021-09-04T18:29:00.

    positiv: At first, because of the low pricing, I thought this was your typical dropshipping webshop, where delivery takes +30 days. However, reading through the reviews of the site, It looked like that wasn't the case. I made my order, and within one week, the tool arrived. Great price. Fast delivery. Couldn't ask for more.

  • Karl-fredrick Hållander fra Hjo

    2021-09-02T10:54:32.

    positiv: Snabb leverans fick de som utlovades å bra packat värkar våra bra kvalité för pengen är nöjd

  • Brasse fra Sweden

    2021-09-01T04:42:44.

    positiv: Bra service ,bra kvalitet

  • Gerard Golden fra Claremorris

    2021-09-01T10:33:32.

    positiv: Very fast and efficient company to deal with would hily recommend

  • kevin fra ireland

    2021-08-30T13:37:28.

    positiv: good tools and good delivery

  • Arnt fra Roskilde

    2021-08-30T23:03:26.

    positiv: Can not rite in english

  • Zsolt fra Malmbäck

    2021-08-28T07:35:14.

    positiv: Best price, good quality

  • Leif fra Göteborg

    2021-08-28T17:44:23.

    positiv: To long shipping time the otherd are good

  • Jan fra Denmark

    2021-08-28T10:14:23.

    positiv: Fits perfectly

  • Johnni fra Vodskov

    2021-08-24T14:19:25.

    positiv: There are 3 different types of spray tips, would BE Nice with a guide to when to use.

  • Kenth fra Malmbäck

    2021-08-22T10:25:35.

    positiv: Bra pris och en snabb leverans!

  • Ted fra Edinburgh

    2021-08-20T20:01:06.

    positiv: Great choice, prices & fast delivery. Will use again.

  • Thomas fra Dublin

    2021-08-17T07:20:12.

    positiv: Good quality product delivered very promptly

  • Peder Eriksson fra Färjestaden Sweden

    2021-08-17T16:27:09.

    positiv: However the package was damage and there was som missing items. Thus i can not claim the company for such neglect. The missing parts where one nut, and two M20 washers. I solved it due to I have this items. But for them who don't cary such parts at home it would be difficult to use that tool. My advice is to check and talk to the Polish shipping company. Greetings Peder Eriksson

  • G Williams fra Helston

    2021-08-17T13:45:41.

    positiv: Kept informed of parcel delivery times and tracking everything was superb

  • Andy mcgreevey fra Downpatrick

    2021-08-16T19:17:46.

    positiv: My experience was great well priced tool and very fast and no hassle shipping . Will be buying more soon.

  • Chris fra Mansfield

    2021-08-15T20:49:28.

    positiv: Excellent service

  • TROND fra Trondheim

    2021-08-15T10:00:57.

    positiv: The produkt was exelent!