Winkelmandje

X Tæt
Tæt

Momsfri levering

Hos Toolsidee kan du købe produkter uden moms, når du er en udenlandsk momsregistreret kunde og afgiver en ordre til levering uden for landet. Din ordre leveres med en momssats på 0 %. Dette kaldes en fællesskabslevering og er obligatorisk i henhold til gældende love og regler. Årsagen hertil er, at vi leverer produkterne fra Holland.

Transaktionen foregår mellem to momsregistrerede virksomheder. Dette betyder, at ordren er registreret i navnet på en udenlandsk momsregistreret virksomhed. Derudover skal der ved bestillingen angives et gyldigt momsnummer. Dette momsnummer tilhører en virksomhed, der er registreret hos European VIES. Endelig skal faktura- og leveringsadressen på den oprindelige ordre matche adressen, som virksomheden er registreret med hos VIES. Dette betyder, at du ikke kan få ordren sendt til en butik eller et postkontor.

Hvis dit momsnummer afvises?

  • 1. Er du registreret med de korrekte oplysninger hos European VIES? Vi udfører vores kontrol med disse data.
  • 2. Har du indtastet det korrekte momsnummer?
  • 3. Er de korrekte adresser registreret på momsnummeret hos European VIES?

Hvis der er noget galt, foretag de nødvendige ændringer via European VIES eller afgiv blot ordren med moms. Hvis alt er korrekt, anbefaler vi, at du kontrollerer dine oplysninger hos European VIES. Vi stoler på disse data til verifikation. Nogle gange er dataene hos European VIES ikke opdaterede. I så fald bedes du kontakte myndighederne og fremsende officiel dokumentation for adresseændringen.

Gratis levering fra 1567,-
Betænkningstid 14 dage
Leveringstider 1 - 3 hverdage