X Tæt
Tæt

kurv

ingen produkter

Trustpilot
Gratis levering fra 1669 kr.
Trustpilot
Afdragsfri periode 14 dage
Trustpilot
Leveringstider 1 - 3 hverdage

Momsfri levering

Hos Toolsidee kan du købe produkter momsfri Når du som udenlandsk momspligtig kunde afgiver en ordre hos os og får den leveret til udlandet. Din ordre leveres med 0% moms. Dette kaldes en levering inden for Fællesskabet og er obligatorisk i henhold til gældende love og regler. Årsagen til dette er fordi vi leverer produkterne fra Holland.

Transaktionen finder sted mellem 2 momspligtige virksomheder. Dette betyder, at ordren er i navnet på et udenlandsk registreret selskab, der er momspligtigt. Derudover indtastes et gyldigt momsnummer, når du afgiver ordren. Dette momsnummer tilhører et firma, der er registreret hos European VIES . Endelig skal fakturerings- og leveringsadressen for den første ordre være den samme som den adresse, hvor virksomheden er registreret hos VIES. Dette betyder, at du ikke kan få ordren sendt til en butik eller et poststed.

Hvis mit momsnummer afvises?

Kontroller følgende ting:

  • 1. Er du registreret hos European VIES med de korrekte oplysninger? Vi foretager vores kontrol på disse datoer.
  • 2. Har du indtastet det korrekte momsnummer?
  • 3. Er de korrekte adresser registreret på momsnummeret med European VIES ?

Er der noget galt? Juster derefter det på European VIES eller bare bestil med moms. Er alt korrekt? Derefter råder vi dig til at slå dine data op på European VIES . Vi er afhængige af disse data til revisionen. Nogle gange er dataene på European VIES ikke opdaterede. I så fald bedes du kontakte disse myndigheder og give os officielt bevis for adresseændringen.

Gratis levering fra 1669 kr.
Afdragsfri periode 14 dage
Leveringstider 1 - 3 hverdage